Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oamkin viestintä

Viestintä

Oulun ammattikorkeakoulun Viestintä, markkinointi  ja aluevaikuttavuus auttaa kaikissa ammattikorkeakoulua koskevissa kysymyksissä. Autamme myös median edustajia löytämään eri alojen asiantuntijoita haastateltavaksi.

Uusimmat tiedotteet ja blogikirjoitukset löydät täältä. Voit myös tilata uutiskirjeemme, joka ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa.

Kuvapankista löydät kuvia mm. Oamkin johdosta ja tapahtumistamme. Kuvien yhteydessä tulee mainita Oulun ammattikorkeakoulun nimi.

Ota yhteyttä!

Rehtori, toimitusjohtaja Jouko Paaso
Viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Anu Skog

Aito

Aito on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä sidosryhmälehtemme, jossa esitellään toimintaamme sidosryhmille, yrityksille ja yhteistyökumppaneillemme. Jos sinulla on mielessä juttuideoita tai toiveita, ota yhteyttä toimitus@oamk.fi. Lue lisää »

Aluevastuuraportti

Oamkin aluevastuuraportti kertoo työstä alueen kehittymisen hyväksi. Raportissa esitellään vaikuttavuttaamme tulevaisuuteen, kilpailukykyyn,oppimiseen, kansainvälistymiseen, yhteiskuntaan ja yhteisöön. Aluevastuuraporttia on julkaistu vuodesta 2014 lähtien. Lue lisää »

Blogit

Lue henkilökuntamme ja opiskelijoidemme blogeja. Oamkin tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä koulutusta käsitteleviä ajankohtaisia kirjoituksia julkaistaan ePookin asiantuntijablogissa. Voit lukea myös kirjoituksiamme Kalevan verkkosivuilla olevasta Taidon ääni -blogistamme.

Brändikäsikirja

Jokainen oamkilainen rakentaa omalla toiminnallaan Oamkin brändiä eli sitä, millaisena korkeakouluna meidät tunnetaan. Lue lisää »

Oamk sosiaalisessa mediassa

Oamk hyödyntää sosiaalista mediaa kaikessa viestinnässään. Seuraa meitä seuraavilla kanavilla:

Esittelymateriaalit

Tutustu suomen- ja englanninkielisiin esittelymateriaaleihimme.
Lue lisää »